Diseminare

Conferinta "The Fourth Balkan Symposium of Archaeometry"

Prezentarea intitulată

INOVA-OPTIMA – Infrastructure for Research Capacity Increasing and Innovation in Optoelectrnics and Analytical Instrumentation

Program

Nessebar, Bulgaria, 30.09.2014


La cel de-al patrulea simpozion blacanic de arheometrie s-a ținut lecția invitată "INOVA-OPTIMA – Infrastructure for Research Capacity Increasing and Innovation in Optoelectrnics and Analytical Instrumentation". In cadrul acestei lecții invitate s-au prezentat inclusiv aspecte despre specificul competiției în cadrul căreia este contractat acest proiect, lucru de interes ținând cont de regiunea țărilor participante la acest simpozion.

Lucrarea a fost primită cu mare interes în rândul participanților la conferință ținând cont că această competiție se adresează țărilor proaspăt intrate in UE. Acest tip de competiție este extrem de încurajatoare și pentru participanții la conferință veniți din țările ce se află în discuții sau negocieri cu UE (țări precum: Turcia, Albania sau Serbia) în perspectiva posibilității îmbunătățirii infrastructurii de cercetare din aceste țări.

Prezentarea proiectului